Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

8 Μαρτίου 2013

4 κλασικές στάσεις και οι... καυτές παραλλαγές τους!


4 κλασικές στάσεις και οι... καυτές παραλλαγές τους!
Το sex σε όλες του τις εκφάνσεις είναι υπέροχο και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Καμιά φορά βέβαια, παίζει μεγάλο ρόλο και ο τρόπος με τον οποίο κάνουμε το κάθε πράγμα, κάτι το οποίο στην περίπτωση των ερωτικών περιπτύξεων λαμβάνει πρωτεύοντα ρόλο! Σίγουρα όλοι, και κυρίως όλες μας, έχουμε διαβάσει, ξαναδιαβάσει και υπεραναλύσει με τις φίλες μας, τα μυστικά του καλού sex ή του τέλειου οργασμού ή ακόμα και της ιδανικής στάσης. Θα μας πείτε τώρα βέβαια, το sex αν γίνεται με κάποιον που γουστάρεις και που μπορεί να σε ικανοποιεί, δεν έχει ανάγκη από όλα τα υπόλοιπα, πόσο μάλλον από αλλόκοτα και περίεργα πράγματα τα οποία αντί να βελτιώνουν την κατάσταση καταντούν να κουράζουν και τελικά αποδεικνύονται αποτυχία. Ε λοιπόν, συμφωνούμε απόλυτα σε αυτό! Γι' αυτό λοιπόν, επειδή η ζωή και πιο συγκεκριμένα το sex, καλό θα είναι να είναι απλό και ευχάριστο, ψάξαμε και βρήκαμε, τέσσερις από τις πιο κοινές στάσεις και τις... παραλλαγές τους. Έτσι, και δεν θα βαριέστε και δεν θα ξεφεύγετε από τα πατροπαράδοτα που ξέρετε από πρώτο χέρι ότι αποδίδουν!

 
1. Ιεραποστολική στάση: Κλασική, η πιο κλασική και κοινή που υπάρχει, και φυσικά αποτελεσματική και αγαπημένη. Ωστόσο, όσο και να αποδίδει και όσο κι αν τελικά καταφέρνουμε να επέλθει ο πολυπόθητος οργασμός, που είναι και το ζητούμενο φυσικά, κάποια στιγμή, όσο να πεις αρχίζεις να βαριέσαι και να θες να δοκιμάσεις κάτι καινούριο το οποίο όμως είναι άγνωστο και εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο. Ευτυχώς λοιπόν που υπάρχει η εφευρετικότητα και κυρίως οι... παραλλαγές! Στην ιεραποστολική στάση λοιπόν, μπορείτε με την διαφορετική τοποθέτηση των ποδιών σας και μόνο, να απολαύσετε εντελώς διαφορετική αίσθηση. Δοκιμάστε να βάλετε τα πόδια σας γύρω από την μέση του παρτενέρ σας, όπου θα μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τις κινήσεις του, ή μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο στομάχι του, απαλά πάντα, κρατώντας αυτό που λέμε σε απλά ελληνικά, κόντρα. Τέλος, ακόμα μία παραλλαγή που δίνει εγγυημένους οργασμούς είναι τα πόδια σας στους ώμους του καλού σας καθώς έτσι ασκείται ιδιαίτερη πίεση και φυσικά στο τέλος βλέπετε και τα πολυπόθητα... αστεράκια!
2. Γυναίκα από πάνω: Ακόμα μία κλασική και αγαπημένη αλλά κάπως πιο μπελαλίδικη στάση. Η κλασική της μορφή, συνιστά εσάς από πάνω με τα γόνατα στο κρεβάτι, ή όπου τελοσπάντων είστε, και κάνοντας τη γνωστή χαρακτηριστική κίνηση μπρος πίσω. Ωστόσο, είναι απολύτως λογικό, κάποια στιγμή να κουραστείτε και εσείς και ο παρτενέρ σας. Δοκιμάστε λοιπόν, την γνωστή πια σε όλους στάση της ανάποδης καουμπόισσας, δηλαδή κάνετε ακριβώς τα ίδια με πριν απλά έχετε γυρισμένη την πλάτη στον καλό σας κι έτσι του δίνετε την ευκαιρία να θαυμάζει και τα οπίσθιά σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να πατήσετε με τις πατούσες σας στο κρεβάτι, και το κεφάλι φυσικά στραμμένο προς αυτόν, και αντί να κινείστε μπρος πίσω, να κουνιέστε πάνω κάτω. Κουραστικό μεν, απολαυστικό δε! Τέλος, ακόμα μία παραλλαγή, είναι να ξαπλώσετε πάνω του, αλλά αν έχετε κάποια κιλάκια παραπάνω, ίσως για τον άλλον να μην είναι και τόσο απολαυστικό αυτό!
3. Στα τέσσερα: Αυτή κι αν είναι αγαπημένη στάση, τόσο για τη γυναίκα, όσο και για τον άντρα, φυσικά! Eκτός βέβαια από το κλασικό, στα τέσσερα εσείς και ο παρτενέρ σας στα γόνατα από πίσω, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές που σας υπόσχονται να καλοπεράσετε! Πάρτε μία καρέκλα και βάλτε τον καλό σας να καθίσει κανονικά πάνω της. Στη συνέχεια, καθίστε κι εσείς στα πόδια του, με γυρισμένη την πλάτη σε αυτόν, με τα δικά σας λυγισμένα προς τα πίσω και αφήστε τον να πάρει εξ' οκλήρου τον έλεγχο των κινήσεων. Μία ακόμα πρόταση, ίσως λίγο πιο... ιδιαίτερη, είναι η εξής: Βάλτε τον να ξαπλώσει ανάσκελα με τα πόδια του σηκωμένα και ακουμπισμένα στην πλάτη σας, ενώ εσείς έχετε λυγίσει τα πόδια σας και ανεβοκατεβαίνετε με στόχο το, τι άλλο, το επίμαχο σημείο! Τέλος, για την τρίτη στάση, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο η καρέκλα, αλλά αυτή τη φορά δεν κάθεται κανείς. Συγκεκριμένα, εσείς ακουμπίστε στην πλάτη της καρέκλας και σκύψτε ενώ ο παρτενέρ σας βρίσκεται όρθιος από πίσω σας. Προτείνεται για τεμπέλες και τεμπέληδες!
4. Στάση κουτάλι: Αυτή είναι ίσως η πιο αγαπησιάρικη στάση της λίστας μας, μιας και απαραίτητα προυποθέτει αγκαλιά. Εσείς είστε γυρισμένη πλάτη σε εμβρυακή στάση και ο καλός σας ακριβώς από πίσω κολλημένος πάνω σας. Στην προκειμένη βέβαια δεν μπορείτε να κάνετε πολλές παραλλαγές καθώς μόνο τα πόδια είναι εύκολο να αλλάξουν, ας το πούμε έτσι, θέση. Δοκιμάστε να τοποθετήσετε το ένα σας πόδι πάνω από τα δικά του, ώστε να ανοίξει λίγο περισσότερο ο κόλπος σας. Μπορείτε επίσης να λυγίσετε και οι δύο πολύ τα πόδια σας, κάτι που επίσης επιτρέπει καλύτερη διείσδυση, ενώ τέλος, δοκιμάστε και την αντίστοιχη στάση αλλά όχι σε πλάγια βερσιόν. Η στάση αυτή θυμίζει αρκετά στα τέσσερα, με τη διαφορά ότι τα πόδια σας είναι λυγισμένα και ο παρτενέρ σας είναι πεσμένος από πάνω σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.