Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

21 Μαΐου 2013

3 ροφήματα για αδυνάτισμα, ενέργεια και καθαρή επιδερμίδα


3 ροφήματα για αδυνάτισμα, ενέργεια και καθαρή επιδερμίδα
Τα λαχανικά και τα φρούτα με τα πλούσια θρεπτικά συστατικά που διαθέτουν (βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα) μπορούν να χαρίσουν στον κάθε άνθρωπο όμορφο δέρμα, να βοηθήσουν στο αδυνάτισμα αλλά και να τον ενδυναμώσουν. Αν μάλιστα τα λαχανικά και τα φρούτα καταναλώνονται σε μορφή υγρού τότε η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών στο αίμα από τον οργανισμό γίνεται σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα καθώς δεν επεμβαίνει η διαδικασία της πέψης.


Το αναψυκτικό που αδυνατίζει
Φτιάξτε ένα αναψυκτικό που θα σας αναζωογονήσει, θα σας δροσίσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού και κυρίως θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά. Για να φτιάξετε το αναψυκτικό θα χρειαστείτε κυρίως γκρέιπφρουτ και ανανά. Και τα 2 φρούτα βοηθούν στο αδυνάτισμα με τις διουρητικές ιδιότητες που έχουν αλλά και με την αποβολή των τοξινών, αλλά και των περιττών υγρών που επιτυγχάνουν στον οργανισμό.
Υλικά (1 μερίδα): 70 ml χυμός ανανά, 150 ml χυμός γκρέιπφρουτ, 180 ml αεριούχο νερό, 2 φέτες ανανά και λίγο δυόσμο.
Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο ποτήρι βάλτε τον χυμό ανανά και το χυμό γκρέιπφρουτ και στη συνέχεια προσθέστε το μεταλλικό νερό, τα παγάκια και τον δυόσμο.
Ο καφές που σας δίνει ενέργεια
Φτιάξτε έναν καφέ από την Αραβία και αυξήστε τη χαμένη σας ενέργεια. Όσοι νοιώθουν καταπονημένοι από τους έντονους ρυθμούς της ζωής μπορούν να δοκιμάσουν έναν καφέ με κύρια συστατικά το κάρδαμο και το τζίντζερ. Με το κάρδαμο ο οργανισμός αποκτά ενέργεια και με το τζίντζερ ευεξία αλλά και αντιμετώπιση της ναυτίας.
Υλικά (1 μερίδα): 1 σπόρο κάρδαμο κοπανισμένο, 1 κουταλιά του γλυκού καφέ, 1 μικρή κουταλιά ζάχαρη, 150 ml νερό και λίγο τριμμένο τζίντζερ.
Εκτέλεση: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάλτε όλα τα υλικά εκτός από το τζίντζερ. Όταν πάει να βράσει χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε το μπρίκι στη φωτιά για 15 λεπτά περίπου. Αδειάστε το μείγμα σε ένα φλιτζάνι και στη συνέχεια βάλτε από επάνω το τριμμένο τζίντζερ.
Ρόφημα για καθαρή επιδερμίδα
Πιείτε ένα κινέζικο ρόφημα που θα σας προσφέρει όμορφο και καθαρό δέρμα. Τα κύρια συστατικά του είναι το κεράσι, που ανάμεσα σε άλλα έχει αντισηπτικές ιδιότητες σε φλεγμονές και λοιμώξεις, και το λεμόνι που περιέχει βιταμίνη C  αυξάνει τη δράση του κερασιού.
Υλικά (1-2 μερίδες): 1 κουταλιά του γλυκού μέλι, 250 ml ζεστό νερό, 1 κουταλιά της σούπας μαρμελάδα κεράσι και 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού.
Εκτέλεση: Σε μια κανάτα βάλτε το μέλι, τη μαρμελάδα και το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια ρίξτε το ζεστό νερό και ανακατέψτε. Αφήστε να κρυώσει το μείγμα και μετά βάλτε το για 45 λεπτά στο ψυγείο. Το ρόφημα σας είναι έτοιμο για 1-2 μερίδες.
πηγή:lifezone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.