Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

14 Δεκεμβρίου 2014

Το φαρμακείο του σπιτιού

Το Σετ Περιποίησης "Πρώτων Βοηθειών" (ALOE VERA BOX) περιέχει τρία (3) προϊόντα σε μια μία συσκευασία:
  • Αλόη Βέρα Συμπύκνωμα, 100 ml   (16,50 ευρώ)
  • Αλόη Βέρα Κρέμα με Πρόπολη, 100 ml    (20,90 ευρώ)
  • Αλόη Βέρα Σπρέι Άμεσης Δράσης σε πρακτική συσκευασία των 150 ml (ειδική συσκευασία που διατίθεται μόνο με το Box) (10,90 ευρώ)
Τιμή SET 41,50 ευρώ (Δηλαδή κερδίζετε 6,80 ευρώ)

Μπορείτε όμως να τα προμηθευτείτε και μεμονωμένα.

Τα προϊόντα αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή.  

Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email  thanasis.zois@gmail.com


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Αλόη Βέρα Συμπύκνωμα, 100 ml

Συμπυκνωμένη περιποίηση σώματος με την πιο υψηλή περιεκτικότητα σε Αλόη Βέρα (90%), περιποιείται, ενυδατώνει αναζωογονεί, δροσίζει και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα.

ΧΡΗΣΗ: Τραύματα του δέρματος. Ήπια Εγκαύματα (π.χ από τον ήλιο), Εκδορές, Μώλωπες, Μετεγχειρητικές Τομές (ανάπλαση δέρματος), Πρηξίματα, Μολύνσεις, Μύκητες Γεννητικών Οργάνων  Κομπρέσα σε περιπτώσεις εξάρθρωσης, Καταπολέμηση Ακμής και Λιπαρότητας του δέρματος, Εντατική ενυδάτωση δέρματος, Μάσκα προσώπου

Τιμή 16,50 ευρώ

Αλόη Βέρα Κρέμα με Πρόπολη, 100 ml
Συνδυάζει την πρόπολη από τις κηρύθρες των μελισσών με ενυδατική Αλόη Βέρα σε μια πλούσια κρέμα για ξηρές επιδερμίδες που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από περιποίηση. Φυσικό εκχύλισμα από κηρύθρες μελισσών. Περιέχει Αλόη Βέρα Τζελ 79%, πρόπολη, εκχυλίσματα βοτάνων, βιταμίνη Ε, Β-καροτίνη, αλλαντοΐνη, εκχύλισμα χαμομηλιού, λανολίνη, εκχύλισμα σύμφυτου (Στεκούλι-Comfrey). Προσφέρει εντατική ενυδάτωση για την επιδερμίδα. Απλώνετε την κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ.
ΧΡΗΣΗ:  Αιμορροΐδες, Δερματικά προβλήματα (Μύκητες, Έκζεμα, Ψωρίαση), Κακοσμία ποδιών, Έρπης στα χείλη, Έρπης ζωστήρ, Κάλοι, Κρεατοελιές.

Τιμή 20,90 ευρώ

Αλόη Βέρα Σπρέι Άμεσης Δράσης 
Ισχυρός συνδυασμός από Αλόη Βέρα και 12 επιλεγμένα εκχυλίσματα βοτάνων. Δρα σαν προστατευτικό φιλμ στην απαιτητική επιδερμίδα.
Ανακουφίζει και δροσίζει. Απλά ψεκάστε πάνω στην επιδερμίδα.
Περιέχει 83% Αλόη Βέρα και ένα μοναδικό συνδυασμό από 12 εκχυλίσματα φυτών, όπως θυμάρι, χαμομήλι, πικραλίδα, ευκάλυπτος, φασκομηλιά, τζίντζερ, βόραγος, πασιφλόρα. αχίλλεα, καθώς και πρόπολη και καλεντούλα.

ΧΡΗΣΗ: Εγκαύματα, Κοψίματα, Δυνάμωμα μαλλιών (μασάζ χωρίς ξέβγαλμα). Αιμορροΐδες, Τσιμπήματα εντόμων-τσουχτρών, Πυρετός (ψεκάζουμε τις μασχάλες ή όλο το σώμα και κομπρέσα στο μέτωπο), ΟΛΑ τα Δερματικά Προβλήματα

Τιμή 10,90 ευρώ

 ΤΙΜΗ SETA ALOE VERA BOX  41,50 ευρώ


Λίγα λόγια για την δράση της Αλόης στο δέρμα...

 Η Αλόη βοηθά στην απομάκρυνση του κατεστραμμένου δέρματος, με επακόλουθο την αντικατάστασή του με νέα δερματικά κύτταρα λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς της σε βιταμίνες, ένζυμα και μεταλλικά στοιχεία. Τα ενεργά συστατικά της μεταφέρουν τα θρεπτικά στοιχεία στις εσωτερικές στοιβάδες του δέρματος, ενώ τα πολυσακχαρίδια που περιέχει, δημιουργούν ένα πλέγμα, αποτρέποντας την απώλεια της φυσικής υγρασίας.

Εμπεριέχει μερικά από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά συστατικά και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες είναι φορτισμένα άτομα ή μόρια ιδιαίτερα επιβλαβή για τα κύτταρα και υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Έρευνες απέδειξαν ότι δρα στα κύτταρα βελτιώνοντας την κατάστασή τους, και ότι προκαλεί επιτάχυνση της παραγωγής κολλαγόνου, περιορίζοντας τις ρυτίδες και βοηθώντας στην αναγέννηση του δέρματος. Η ιδιότητά της να αυξάνει την ενεργοποίηση του οξυγόνου στο δέρμα, δυναμώνει τους ιστούς και προλαμβάνει δερματικές βλάβες που προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον.

Παράλληλα, οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία της σύνθεσής της, προλαμβάνουν τη φωτογήρανση, ανακουφίζουν το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο και αντιμετωπίζουν με επιτυχία τα εγκαύματα. Η συστηματική χρήση της αλόης σε δέρμα με ακμή, εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα, αφού όχι μόνο θεραπεύει αλλά και προλαμβάνει το πρόβλημα, καθαρίζοντας αποτελεσματικά τους πόρους του δέρματος.

Κατάλογοι Προϊόντων LR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.