Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

13 Δεκεμβρίου 2014

Ειδική και γενική Περιποίηση

Η Σειρά Περιποίησης Microsilver Plus αποτελεί τη Στοχευμένη Περιποίηση της LR για όλο το Σώμα - από την κορυφή ως τα άκρα. Τα προϊόντα Περιποίησης έχουν πολλά πλεονεκτήματα: το Microsilver έχει αντιβακτηριακές, ρυθμιστικές και σταθεροποιητικές ιδιότητες. Ο συνδυασμός του Microsilver με άλλα συστατικά βελτιώνουν τη δράση των Προϊόντων Περιποίησης.

Ιδιότητες του Microsilver

Microsilver Products
Το Microsilver χρησιμοποιείται σε πολλαπλά προϊόντα Περιποίησης. Για παράδειγμα βρίσκεται σε προϊόντα οδοντικής υγιεινής, για ευαίσθητα ούλα ή για την καταπολέμηση της κακοσμίας του στόματος. Ως συστατικό κρέμας μειώνει τις ακαθαρσίες του προσώπου και ενυδατώνει την ξηρή επιδερμίδα. Τα προϊόντα Microsilver επίσης βοηθούν στην καταπολέμηση της πιτυρίδας καθώς και της κακοσμίας του σώματος.

Τι είναι το Microsilver;

Microsilver είναι ο νανο-πορώδες άργυρος (ασήμι) (σκόνη ασημιού, μέγεθος σωματιδίων περ. 11.6 ms) με μια δομή επιφάνειας σαν σφουγγάρι. Διαθέτει μια μεγάλη αντιβακτηριδιακή επιφάνεια. Η Σειρά Microsilver Plus είναι η πρώτη Σειρά Καλλυντικών που ωφελεί το δέρμα.
Το καθαρό Microsilver έχει αντιβακτηριακές, ρυθμιστικές και σταθεροποιητικές ιδιότητες. Σε συνδυασμό με άλλα πολύτιμα συστατικά, όπως υδροξυαπατίτη, Defensil, ectoine, συνδέσεις μεταλλικών στοιχείων και εκχύλισμα μεταλλικών στοιχείων δρα ακόμα πιο αποτελεσματικά.
Microsilver Woman

Γιατί Microsilver by LR;

Πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα περιέχουν κολλοειδές ασήμι (μεταλλικά σωματίδια, άλατα ασημιού και πρωτεΐνες ασημιού). Ο δικός μας νανο-πορώδες άργυρος με δομή επιφάνειας σαν σφουγγάρι και σταθερό μέγεθος σωματιδίων δρα αποκλειστικά στην επιφάνεια της επιδερμίδας.

Ανακαλύψτε τη Στοχευμένη Περιποίηση με Aloe Vera

Aloe Vera Functional Care
  • Aloe Vera Σπρέι Άμεσης Δράσης: Aloe Vera και δώδεκα εκχυλίσματα βοτάνων
  • Aloe Vera Συμπύκνωμα: περιέχει 90% Aloe Vera
  •  Aloe Vera with Πρόπολη: με φυσικά εκχυλίσματα κεριού
  • Aloe Vera Θερμαντική Λοσιόν: Λοσιόν για μασάζ με θερμαντική δράση
  • Aloe Vera Dermaintense: με Ενεργό Σύμπλεγμα Βιταμίνης B12 
  • Aloe Vera MSM Body Τζελ: με εκχύλισμα φραγκοστάφυλου και ιτιάς 
 Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email  thanasis.zois@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.