Για περισσότερες πληροφορίες ή παραγγελίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email thanasis.zois@gmail.com

13 Δεκεμβρίου 2014

Ιδανικό βάρος με προϊόντα Figuactiv

Για να απολαύσετε τη σωματική δραστηριότητα και για να είσαστε ευχαριστημένοι με το βάρος σας, θα πρέπει να νιώθετε άνετα με τη σιλουέτα σας. Ο στόχος μας είναι η βελτίωση τις ενεργειακής ισορροπίας σας. Βρήκαμε τον ιδανικό τρόπο για να αποκτήσετε το ιδανικό βάρος - τα προϊόντα Figuactiv. 
Με τα Ροφήματα, τις Σούπες και τις Μπάρες Figuactiv προσέχετε τη σιλουέτα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μη ξεχνάτε: φροντίστε για μια ποικίλη, ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιή τρόπο ζωής. 

Τα προϊόντα Figuactiv με μια ματιά:

Figu Gruppe
  • Figuactiv Vital “Crunchy Cranberry”: Ιδανικό για πρωινό σε συνδυασμό με κρεμώδες γιαούρτι αντί για δημητριακά. Αντικαθιστά ένα πλήρες γεύμα. 
  • Figuactiv Ροφήματα: Νόστιμες διαφορετικές γεύσεις για περισσότερες εναλλαγές. Κάθε μερίδα αντικαθιστά ένα πλήρες γεύμα. 
  • Figuactiv Σούπες: Αντικαθιστoύν ένα πλήρες γεύμα. Διαφορετικές γεύσεις για περισσότερες εναλλαγές. 
  • Figuactiv Μπάρες: Ισορροπημένο γεύμα, ιδανικό για το δρόμο. Μια μπάρα περιέχει όλα τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες ενός πλήρες γεύματος. 
Απόλαυση & Αδυνάτισμα με Figuactiv

Το πρόγραμμα Figuactiv by LR επίσης περιλαμβάνει:

Linee Tee
  • Figuactiv Linée+3: Ιδανικό σνάκ ανάμεσα στα γεύματα. Με υψηλή περιεκτικότητα σε άπεπτες φυτικές ίνες και χρώμιο – αναμίξτε με γάλα. 
  • Figuactiv Τσάι: Ιδανικό ανάμεσα σε δύο γεύματα. Ειδικό μίγμα πολλαπλών βοτάνων. 
 Για περισσότερες πληροφορίες ή εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο email  thanasis.zois@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.